Ridicare plante de la pepinieră

Avand in vedere schimbarile frecvente ale legislatiei, preturile din catalogul de produse nu contin TVA, cota fiind in momentul de fata 9%. Aceasta cota de TVA se aplica si pentru serviciile de pregatirea solului, plantare arbori si arbusti, gazonare.

Pentru componentele sistemului de irigatii, montajul sistemului de irigatii, cota TVA este in momentul de fata 19%.

Arborii ii puteți ridica de la adresa pepinierei noastre: Unirii 311A, Loc. Dăbuleni, Jud. Dolj.

Dacă aveți o comandă mai mare, este indicat sa sunați cu 2 – 3 zile înainte pentru rezervarea cantităților și scurtarea timpului de așteptare.

Transport prin curier

Livrarea prin curier cu plata ramburs, transportul fiind suportat de către cumpărător. Prin curier se pot livra arbori mai mici sau egali cu 2.5 m la domiciliu; peste această dimensiune, arborii trebuie ridicati din pepiniera, sau putem organiza noi un transport (pentru detalii referitoare la costurile de transport va rugam sa ne contactati).

Arborii livrați prin curier sunt cu rădăcină nudă, ambalați în saci de plastic.

Comanda o trimiteti prin email la adresa :  comenzi@ urmat de fermaiancu.ro . Nu uitati sa precizati adresa unde doriti sa primiti coletul, numarul de telefon pentru contact curier, specia pomicola sau arboricola, dimensiunile si cantitatile dorite.

Comanda minima pentru livrare prin curierat este de 1000 lei, la care se adauga costurile de transport.

Transport Ferma Iancu

Livrarea prin firma noastră. La comenzile mai mari, sau care nu pot fi trimise prin curier, transportul va fi asigurat de către firma noastră, prețul fiind în funcție de complexitatea livrării. (Informativ –  2.5 lei/km calculat prin Google maps fata de pepiniera din Dăbuleni pentru auto 3,5 t. pana la 10 lei/km la 20 t.).

Cum comand?

Puteți plasa comenzi prin formularul de contact sau prin email . La numerele de telefon sau pe WhatsApp puteti optine informatii despre produse,comenzi sau alte informatii.

Note suplimentare

Livrarea indiferent prin ce metodă, se face in perioada 25 Octombrie – 01 Aprilie.

După data de 01 Aprilie arborii și arbuștii din ofertă, se pot ridica de la sediul pepinierei, în limita stocului, sau daca ați făcut o comandă în prealabil cu plata unui avans.

La cerere arborii pot fi livrați și la ghiveci, la prețul de listă adăugându-se prețul ghiveciului. Pretul ghivecelor este in functie de dimensiunile acestora, pornind de la 10 ron ghiveciul de 10 litri, pana la 500 ron ghiveciul de 1000 litri. Givecele sunt acceptate pentru retur, daca sunt in stare buna.

Majoritatea comerciantilor introduc pretul ghivecelor in pretul arborilor, noi preferam sa avem separat aceste doua preturi, dand posibilitatea clientului sa returneze ghivecele, astfel se face economie de bani si in acelasi timp protejam si mediul de excelul de plastic aruncat.

De asemenea arborii pot fi livrați și cu balot de pământ, la prețul de listă adăugându-se prețul iutei si a sarmei folosite si pretul  de ambalare și manipulare (5% din pretul arborelui).

Pentru costurile livrării vă rugăm să ne contactați. (Arborii la ghiveci și cu balot de pământ nu se livrează prin curier).

La livrare o să primiți instrucțiunile de plantare și îngrijire.

În cazul în care optați ca arborii sau pomii fructiferi să fie plantați de către noi, costurile transportului și cazării echipei de plantare, vor fi suportate de către cumpărător. Pentru plantare prețul este de 50% din valoarea arborilor pentru arborii mari (peste 2.5 m) si 10 lei/buc. pentru arborii mici. Pentru arbuști, trandafiri și liane decorative prețul este de 5 lei/buc.