Ridicare plante de la pepinieră

Transport prin curier

Transport Ferma Iancu

  1. Arborii ii puteti ridica de la sediul pepinierei noastre din Dabuleni, judetul Dolj. (Pentru localizare, ne gasiti daca introduceti Ferma Iancu pe google maps). Daca aveti o comanda mai mare, este indicat sa sunati cu 2,3 zile inainte pentru rezervarea cantitatilor si scurtarea timpului de asteptare.
  2. Livrarea prin curier cu plata ramburs, transportul fiind suportat de catre cumparator. Prin cureier se pot livra arbori mai mici sa egali cu 3.0 m la domiciliu, peste aceasta dimensiune, pana la maxim 3.5 m se ridica din sediul firmelor de curierat.
  3. Livrarea prin firma noastra. La comenzile mai mari, sau care nu pot fi trimise prin curier, transportul va fi asigurat de catre firma noastra, pretul fiind in functie de complexitatea livrarii. (Informativ –  2 ron/km calculat prin Google maps fata de pepiniera din Dabuleni pentru auto 3,5 t. pana la 10 ron/km la 20 t )

 In cazul in care optati ca arborii, sau pomii fructiferi sa fie plantati de catre noi, costrile transportului si cazarii echipei de plantare vor fi suportate de catre cumparator. Pentru plantare pretul este de 30% din valuarea arborilor pentru arborii mari (peste 2.5 m) si 10 ron/buc pentru arborii mici. Pentru arbusti, trendafiri si liane decorative pretul este de 5 ron.buc.

Livrarea indiferent prin ce metoda, se face in perioada 20 octombrie – 01 aprilie.

Arborii livrati prin curier sunt cu radacina nuda, ambalati in saci de plastic.

La cerere arborii pot fi livrati si la ghiveci, la pretul de lista adaugandu-se pretul ghiveciului. De asemenea arborii pot fi livrati si cu balot de pamant, la pretul de lista adaugandu-se pretul de ambalare si manevrare . Pentru costurile livrarii va rugam sa ne contactati. (Arborii la ghiveci si cu balot de pamant nu se livreaza prin curier)

 La livrare o sa primiti si instructiunile de plantare si ingrijire .

Dupa data de 01 aprilie arborii si arbustii din oferta se pot ridica de la sediul pepinierei, in limita stocului, sau daca ati facut o comanda in prealabil cu plata unui avans.