Ridicare plante de la pepinieră

Arborii ii puteți ridica de la adresa pepinierei noastre: Strada Săliștea nr 1, Loc. Dăbuleni, Jud. Dolj.

Dacă aveți o comandă mai mare, este indicat sa sunați cu 2 – 3 zile înainte pentru rezervarea cantităților și scurtarea timpului de așteptare.

Transport prin curier

Livrarea prin curier cu plata ramburs, transportul fiind suportat de către cumpărător. Prin curier se pot livra arbori mai mici sau egali cu 2.5 m la domiciliu; peste această dimensiune, până la maxim 3.0 m se ridică din sediul firmelor de curierat.

Arborii livrați prin curier sunt cu rădăcină nudă, ambalați în saci de plastic.

Comanda o trimiteti prin email la adresa :  comenzi@fermaiancu.ro . Nu uitati sa precizati adresa unde doriti sa primiti coletul, numarul de telefon pentru contact curier, specia pomicola sau arboricola, dimensiunile si cantitatile dorite.

Comanda minima pentru livrare prin curierat este de 250 lei, la care se adauga costurile de transport.

Transport Ferma Iancu

Livrarea prin firma noastră. La comenzile mai mari, sau care nu pot fi trimise prin curier, transportul va fi asigurat de către firma noastră, prețul fiind în funcție de complexitatea livrării. (Informativ –  2.5 lei/km calculat prin Google maps fata de pepiniera din Dăbuleni pentru auto 3,5 t. pana la 10 lei/km la 20 t.).

Cum comand?

Puteți plasa comenzi prin formularul de contact sau prin email . La numerele de telefon sau pe WhatsApp puteti optine informatii despre produse,comenzi sau alte informatii.

Note suplimentare

Livrarea indiferent prin ce metodă, se face in perioada 20 Octombrie – 01 Aprilie.

După data de 01 Aprilie arborii și arbuștii din ofertă, se pot ridica de la sediul pepinierei, în limita stocului, sau daca ați făcut o comandă în prealabil cu plata unui avans.

La cerere arborii pot fi livrați și la ghiveci, la prețul de listă adăugându-se prețul ghiveciului și al substratului . De asemenea arborii pot fi livrați și cu balot de pământ, la prețul de listă adăugându-se prețul de ambalare și manipulare.

Pentru costurile livrării vă rugăm să ne contactați. (Arborii la ghiveci și cu balot de pământ nu se livrează prin curier).

La livrare o să primiți instrucțiunile de plantare și îngrijire.

În cazul în care optați ca arborii sau pomii fructiferi să fie plantați de către noi, costurile transportului și cazării echipei de plantare, vor fi suportate de către cumpărător. Pentru plantare prețul este de 50% din valoarea arborilor pentru arborii mari (peste 2.5 m) si 10 lei/buc. pentru arborii mici. Pentru arbuști, trandafiri și liane decorative prețul este de 5 lei/buc.